Kyläkauppapäivä 8.6.

Pukeudu entisajan malliin ja päräytä kaupalle wanhalla kulkuneuvolla!

Lauantaina 8.6. vietetään Kyläkauppapäivää ja samalla osallistumme Muuruveden Avoimet Kylät- päivään. Kaupalla sekä koko kylällä on positiivinen pöhinä yhteisen tapahtuman ympärillä, kannattaa tulla mukaan katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyykään. Kaupan pihalla paistuvat ainakin maittavat muurinpohjaletut ja grillimakkarat. Lapsille löytyy kasvomaalausta MLL:n Juankosken yhdistyksen pisteeltä. Wanhoja traktoreita pääsee myös ihastelemaan ja saattaapa terassilla ”soija haetarrii”. Kävijöiden kesken arvotaan 2 kpl lahjakortteja á 30 € sekä wanhan ajan tyyliin pukeutuneiden kesken vielä 2 kpl Puodin pizzalahjakortteja. Mikäli entisajan tyyliin pukeutunut haluaa osallistua arvontaan, kannattaa käydä jättämässä nimensä puhelinnumerolla varustettuna kaupalle.

Vatsan täytettä löytyy myös kaupan yläkerrasta. Pop up- Salaattibuffet toteutuu yläkerran juhlatilassa klo 11-13. Varaa paikkasi ruokailuun ennakkoon puhelimitse (p.0400-586670) 5.6. mennessä. Menu ja muut lisätiedot löytyvät erillisestä julkaisusta tältä sivustolta. Lämpimästi tervetuloa viettämään iloista kesäpäivää Muuruvedelle!